Сладки с шоколад и крема сирене

Начин на приготвяне:

1. Разбийте маслото, крема сиренето и захарта. Прибавете яйцето и ванилията и продължете да разбивате, докато сместа стане пухкава.
2. Сипете смесените брашно тип 400 Сладкар, бакпулвер и сол. Разбъркайте до получаването на тесто. Ако ви е по-удобно, замесете го с ръце. Прибавете нарязания на дребно шоколад.
3. Приберете тестото за половин час в хладилник.
4. Разточете тестото върху хартия за печене и го нарежете на кръгове с отвора на чаша. Отделете останалото тесто и го използвайте отново.
5. Готовите сладки печете за 12 минути във фурна с вентилатор, загрята до 180 градуса, и печете 12 минути. Охладете и поднесете.

Добър апетит!