Универсално бяло брашно, подходящо за производство на най-масово разпостранените видове хляб и хлебни изделия. Отличава се с добра пластичност, лесна обработка, стандартен ферментационен процес, а готовите изделия са с равномерна шупливост.
Пепелно съдържание: максимум 0,600 п. е.
Разфасовки: 25 кг.
Трайност: 10 месеца
ХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ | За 100g |
Енергийна стойност, kJ/100g (kcal/100g) | 1508.5/ 355.71 |
Мазнини, g | 1.01 |
Oт които – наситени мастни киселини,g | 0.22 |
ВЪГЛЕХИДРАТИ, g | 73.63 |
От които – захари,g | 1.2 |
Влакнини, g | 4.01 |
Белтък, g | 11.01 |
Сол,g | <0,025 |